Karmí barevná inspirace 2023: Které barvy ovládnou letošní rok?

Přinášíme vám barvy roku 2023, které letos „obarví“ všechny karmí produkty. Čekají vás léty prověřené stálice, ale i svěží trendy odstíny, které jste u nás ještě neviděli. Tak si na ně pojďme posvítit!


Návrat k přírodě s kameninovou

Tahle tmavší béžová připomíná kameninové nádobí a vázy, které se opět vrací do módy. Pokud už doma máte kousky z kameniny, naše vrecko v tomhle odstínu s nimi bude skvěle ladit. Jedná se o neutrální, harmonickou barvu, která se hodí ke všemu a působí uklidňujícím dojmem. Což v téhle hektické době přijde opravdu vhod!

Černá nikdy nevyjde z módy

To je prostě fakt. Není to jen barva smutku, jak by se mohlo na první pohled zdát. Černá znamená mnohem víc! Je tajuplná, mystická, elegantní, smyslná, sexy a údajně pomáhá nalézt vnitřní sílu a neztratit se v neklidných vlnách dnešního světa. Proto mrkněte na karmí crossbody kabelku v černé barvě, se kterou budete mít všechny potřebné věci stále při ruce a ještě získáte trendy módní doplněk.

Červená vás vyzbrojí pozitivní energií a odvahou

A také chutí do života, odhodláním stát si za svým názorem a vyjádřit to, kým opravdu jste. Není náhoda, že americká společnost Pantone prohlásila barvou roku 2023 právě odstín karmínově červené jménem Viva Magenta. Celý svět totiž potřebuje dostatek sil, aby si vybojoval šťastnější budoucnost. Budiž toho připomínkou náš praktický shoper v tomhle energickém odstínu.

Sahara si získala vaše srdce

Loni tahle zemitá zlatohnědá barva patřila k našim novinkám. A protože jste si ji nesmírně oblíbili, nevynechali jsme ji ani letos. Pohled na tenhle krásný přírodní odstín vám připomene veselé sluneční paprsky i vyhřátý písek na pláži, kde jste strávili letní dovolenou. Mějte tu pohodovou scenérii stále na očích – třeba s portmonkou v odstínu zlaté sahary.

Šalvějová 2.0

Velkým trendem minulého roku byla šalvějově zelená neboli sage. A letos je zpět, akorát v lehce tmavším kabátku. Díky tomu působí ještě klidněji a pokojněji. Pomáhá oprostit se od tíhy všedních dní, regenerovat a načerpat novou sílu. Určitě jste slyšeli, že není na škodu být čas od času offline. I s tím vám pomůže šalvějový obal na mobil, který vašeho každodenního pomocníka bezpečně uloží a na chvíli vám skryje ten neustále blikající displej.

V barvě rozkvetlého vřesu

Vřes je nádherná rostlina, jejíž éterická růžovofialová barva probouzí kreativitu a tvořivost. Zároveň pohlcuje negativní energii, posiluje intuici a uklidňuje. Zahalte do téhle inspirativní barvy váš oblíbený román a ponořte se do příběhu, který vás na chvíli přenese úplně jinam. S naším vřesovým obalem na knížku to půjde jedna báseň.

Aquamarine vám dodá sebevědomí

Chcete letos začít něco nového, ale moc si nevěříte? Obklopte se výraznou zelenotyrkysovou barvou, která má hned dvojí účinek – zelená poskytuje uklidnění a tyrkysová dodává sílu. I proto jsme tímhle odstínem opatřili obal na jogamatku. Působením aquamarine totiž možná právě letos dokážete tu náročnou ásanu, kterou si už dlouho přejete „zdolat“.

Probuďte svou vnitřní moudrost se světle šedou

Možná vám připadá nudná, ale opak je pravdou. Za tímhle neutrálním a na první pohled „neviditelným“ odstínem se ukrývá velká moc. Nejen, že podporuje vnitřní intuici a moudrost, ale je perfektním společníkem všech ostatních barev, které nechává vyniknout. Schovejte svá barevná líčidla do světle šedé kosmetické taštičky. Uvidíte, že se jim tam bude líbit.


Co říkáte na náš letošní výběr barev? Líbí se vám spíše ověřené stálice v podobě kameninové, černé, červené a sahary? Nebo letos toužíte po žhavých novinkách, kterými jsou šalvějová 2.0, vřesová, aquamarine a světle šedá?