Offline podzim s Kar.Mou

Tento podzim byl po dvou letech úplně jiný než obvykle. Rozhodly jsme se, že ho pojmeme hodně OFFLINE. Rozumějte tomu tak, že jsme se s vámi chtěly potkávat na různých akcích. 


1. OFFLINE ZASTÁVKA

Začalo to hned první říjnový víkend. To jsme měli možnost potkat se v Brně na malé komorní akci MÁME SPOLU OBCHOD NA VÍKEND, který pořádá Terka z můjdiář a Eliška z Koti.cz. 

Na akci v KUMSTU v centru Brna se sjelo 10 kreativních podnikatelů/podnikatelek z Moravy i Čech. 

Brňáků, brňaček a brňáčatek dorazilo hodně a všem prodejcům udělali svými nákupy radost. U nás frčely nejvíc pidi taštičky v kombinaci s vtipnou klíčenkou. Během dne se z nás na pár chvil staly i modelky. Máme konečně další hezké fotky na web i sítě s námi a našimi produkty. Za fotky moc děkujeme Katce létám_lesem. Na konci dne nás bolely nohy, záda i mluvidla, od toho jak jsme celý den pusu nezavřely. 

 

2. OFFLINE ZASTÁVKA

A abychom se nenudily, tak skončil sobotní trh a v pondělí na to, jsme poprvé otevřely dveře Sdílny. Prostor jsme hledaly společně z Terkou z můjdiář od začátku toho roku a dočkaly jsme se až v druhé půlce roku. Ale fungujeme. Pro vás jsme vytvořily showroom, kde najdete naše dvě značky a ještě dalších 20 značek. Kdo k nám zavítá, může si vybrat krásné samolepky do diářů od Divoká tužka, náušnice od Maya.art nebo krásné dřevěné misky z Romanovy dílny. Může si s námi dát čaj nebo kafe, popovídat si o životě. 

Adresa naší Sdílny je U Křížku 4, Praha-Nusle. 

A jak probíhalo stěhování do Sdílny si můžete přečíst u nás v jiném blogovém článku Kam se poděla Kar.Ma, který pro vás napsala Markéta. 

 

3. OFFLINE ZASTÁVKA

Měly jsme plné ruce práce, e-shopových objednávek přibývalo. To, že se blíží Vánoce jsme cítily už na konci září, ale v říjnu se to rozjelo na plno. Ale to nás nelimitovalo, i tak jsme stihly připravit krásné barevné zásoby vrecek, obalů na knihy a nových lamino klíčenek. Tentokrát jsme se potkaly ve voňavé pekárně Zrno Zrnko a bylo to moc příjemné. Popravdě se mi ani vlasy nechtěly umývat, jak mi voněly kávou a chlebem. V Praze nás bylo víc, mám pocit, že 12 tvůrců a podnikatelů. Z trhu jsme odjížděly opět vymluvené na pár dní dopředu, dobře najezené a skladové zásoby se nám dost zúžily. 

 

4. OFFLINE ZASTÁVKA

Dvoudenní pražská zastávka na Pražské tržnici, v rámci festivalu Slou days. Na tuto událost jsme se moc těšily, prošly jsme sítem značek, které podnikají udržitelně. A co pro nás účast znamenala? Nové kontakty, nové spolupráce, zmrzlé nohy, první letošní svařáky a taky možnost přemýšlet více nad prodejem na podobných akcích. Jo a musíme zmínit i to, že jsme se poprvé setkaly na sítích s hejtem, ale vybruslily jsme z toho s grácií a polechtalo nám to i naše karmí ego. Byly to dva náročné dny, ale děkujeme celému organizátorskému týmu. Stálo to za to.

 

5. KONEČNÁ ZASTÁVKA

Prosinec, Brno, jóga o tomhle byla poslední tedy naše konečná pro tento rok. Holky z Yoga Place nás oslovily už někdy na přelomu léta/podzimu. A my jim s radostí kývly. S Andy a Kristi jsme byly párkrát na jógovém pobytu a holky mají krásnou energii, takže jsme se moc těšily. Byla to nedělní večerní akce, vánoční jogamarket střídaly jógové lekce. Dvě hodiny, kdy si u nás jogínky a jogíny nakupovali dárky pro sebe a své nejbližší. A největší radost měli z našich klíčenek. Prostě KarMa. 

Na této akcičce byla pouze Karča, protože Markét měla jiné povinnosti a taky velmi příjemné. Ten den totiž v Praze probíhalo ukončení Brandové a výkonností akademie Holek z marketingu, které jsme se jako klienti zúčastnily. Markét byla na prezentacích kampaně, kterou pro nás připravily tři různé týmy. A popravdě BOŽÍ, stoprocentní nakopnutí, které jsme na konci roku potřebovaly. Musíme se z toho tedy ještě vzpamatovat. 


A pokud byste měli pro nás vzkaz nebo tip, kde byste nás chtěli vidět nebo slyšet, napište nám e-mail nebo zprávu na Facebook i Instagram

Těšíme se na rok 2023, protože to snad rozjedeme. 

Plánů máme hodně, času málo