Tipy co koupit babičce k Vánocům

A je to tu zase! Advent se nekontrolovatelně blíží a s ním také Vánoce, kdy chcete své blízké potěšit dárkem. A nejlépe takovým, který jim udělá radost a nebude ležet v koutě. 

 

Každý rok si slibujeme, že začneme s nákupy s dostatečným předstihem, nejlépe mít v říjnu už nakoupeno, ale každým rokem tento slib neplníme. 

Pojďte se s námi podívat na náš výběr dárků z KarMí dílný pro babičku, maminku, sestru, přítelkyni, kamarádku, kolegyni,... prostě pro všechny milé ženy ve vašem okolí. :)


Inspirace  karmími tipy na vánoční dárky pro rodinu i přátelé.

 

Vánoční radost do 300 Kč

Pokud hledáte dárek, která potěší a zároveň nezruinuje vaši peněženku, tak je pro vás tato kategorie to pravé ořechové. Jak bychom samy řekly “za málo peněz, hodně muziky”. Maličkosti, které pod stromečkem potěší a vykouzlí úsměv. 

 

Jsme nerozlučná dvojka nebo Vždy po ruce…Vybírat můžete z šesti druhů klíčenek. Z vlastní zkušenosti můžeme říct, že na trzích byla klíčenka TOP vánočním produktem.  Klíče se budou lépe hledat, na zápěstí je pásek příjemný, neškrábe. 

Když se klíče budou někde povalovat a obdarovaný je konečně najde a přečte si váš vzkaz, stoprocentně se usměje a vzpomene si nas. Věřte nám. 

Za nás skvělý dárek pro všechny chaotiky, co neustále hledají klíče od bytu, auta, i kanceláře. ;-) 

 

Co je malé, to je hezké. To slýcháváme obě dvě od malička (holt jsme moc nenarostly). Ale co teprve co je pidi? Upřímně, tato taštička je velmi užitečným pomocníkem do kabelky i batohu. Nemusíte se bát rozházených drobností. Pidi mini peněženka je roztomilá a hravě schová rtěnku, odličovací tampony, ale i bankovky, platební karty nebo vizitky. Využití se meze si neklade. A co teprve ten výběr barev?!

Opět skvělý dárek pro milovníky minimalistických věciček, co ocení praktičnost. 

 

Tento malý kámoš na nepolapitelný bordýlek se opravdu hodí pro každého. Pomocník, díky kterému získají své místo jakékoliv drobné věci, které potřebujete uklidit. Ať už se jedná o vatové tamponky, suché potraviny, bonbony, bavlnky, šroubky, matičky, gumičky a nebo malé kytičky. Prostě všechno, na co si jen vzpomenete. 

A pro koho se hodí? Opravdu pro všechny od těch nejmenších dětí až po ty nejmilejší ženy ve vašem okolí.


Vánoční radost do 600,


Taky to znáte, za vánoční dárky není potřeba utrácet tisíce, ale zase nechcete moc šetřit, chcete zvolit zlatou střední cestu. Pro vás jsme vybraly dárky, které udělají radost a jsou k nezaplacení. 

 

Víte, že v České republice přečetlo alespoň jednu knihu ročně přes 73 % osob. To rozhodně stojí za zmínku. I proto jsme do této kategorie zařadily univerzálního kámoše na tenké knížečky i tlusté bichle. Rozhodně tento obal potěší každého knihomola ve vaší rodině.

Obaly lze kombinovat s různě barevnými gumičkami, pravá strana je volná, takže se opravdu hezky přizpůsobí právě čtené knize. 

 

Máte rádi dobrou společnost? My ano. Proto rády nosíme tuto společnici do každé pohody i nepohody. Crossbody kabelka obdarovanou potěší svou lehkostí, minimalistickým provedením, do kterého se vejde to nejnutnější. Skvěle se hodí na romantickou večeři nebo dámskou jízdu. 

Za nás je to must have každé slečny, maminky, přítelkyně, manželky, sestry a fakt všech žen, co rády nosí hezké věci. 

 

Kámoši jak hrom jsou vrecka ve velikosti S a M. Jedno vrecko je skvělé, ale dvě jsou ještě lepší. A zároveň s nimi uklidíte ještě více předmětů, které se vám doma jen tak povalují. 

Pomáhají doma udržet pořádek a schovají věci, které nechcete mít na očích, ale zároveň je potřebujete mít po ruce. Ať už se jedná o různé kosmetické pomůcky a produkty v koupelně, vitamíny a jejich škaredé obaly na lince, kuchyňské náčiní, šitíčko, sada na pletení, noviny, časopisy, hračky… zkrátka všechno, na co si vzpomenete a ve vaší domácnosti najdete.

Dárek skvělý pro všechny milovníky rychlého úklidu, šup šup všechno do vrecek a je před neočekávanou návštěvou uklizeno. 

 

Vánoční radost nad 1 000,

Tak jsme se dostaly do trochu vyšší ligy vánočních dárků. Originalita a vyšší kvalita se holt pojí s vyšší hodnotou. Pro všechny, co mají vyšší budget na Vánoce. 

 

Někdy to je opravdu tvrdý oříšek vybrat dárek, který nebude ležet v koutě. Tak pokud stále tápete, ale jste si i jistí, že obdarovaná/ý by si přál něco karmího z washpaperu, tak dárkový poukaz  je ta správná volba. A nebojte, umíme ho krásně zabalit a načančat. 

 

Shopping bag, nákupní taška, ale pro nás je to poklad, co unese i tříleťáka (berte s nadsázkou). I když k tomu název svádí, není to jen obyčejná taška na nákupy. Tuhle stylovku užijete i do práce, školy, koupaliště i na hřiště. Unese vše, co si zamanete a to je fakt.

Tímto dárkem potěšíte každou ženu ve vaší rodině, protože každá tak nějak touží vlastnit Hermioninu bezednou kabelku.  

 

Praktická kráska 2v1, ideální a chic peněženka pro všechny situace. Ke každodennímu používání noste obě části společně. Do divadla, kina nebo do klubu postačí menší mincovnička. Portmonka unese velké bankovky, kreditní i zákaznické karty a zároveň schová i plno drobných. 

Ladit můžete barevné kombinace, co váš pohled pohladí a pod stromečkem úsměv vykouzlí. 

 

Zakoupením karmího dárku potěšíte svou i naší karmu. Naše dárky jsou udržitelné, vyráběné v české dílně v Praze, mají smysl - jsou praktické a minimalistické. 


A moudro nakonec - Víte, že jakýkoliv dárek s láskou vybíraný udělá obdarovanému velkou radost.