Nová letní kolekce SHINY - vaše letní must-have

Na začátku prázdnin se náš e-shop rozzářil díky nové kolekci s příznačným názvem SHINY. Najdete v ní ikonické karmí produkty v limitovaných barevných provedeních, které vás nadchnou svou nekonečnou energií. Věříme, že v tomto článku najdete svůj vysněný kousek, protože vy i vaše karma si letos v létě zasloužíte zazářit.


 

Tři produkty, sedm barev, limitovaný počet kusů

Do shiny kolekce jsme vybraly vaše i naše oblíbené kousky –  pidi kosmetickou taštičku, obal na mobil a crossbody kabelku v sedmi shiny barvách. A jelikož jde o limitovanou kolekci, počet produktů je omezený – tak neváhej, ulov si svůj shiny kousek a šajni s Karmou!

Letni kolekce pidi peněženek Letní kolekce SHINY - buďte hvězda léta

 Nejsem z cukru, jsem z papíru

V kolekci na vás čeká sedm barevných možností, které vynikají blyštivým finišem, jako by je někdo ponořil do cukrové polevy. Ale nenechte se mýlit, pořád se jedná o ten samý ekologický, udržitelný a omyvatelný washpaper, ze kterého vyrábíme všechny naše kousky.

 A na jaké odstíny se můžete těšit?

 Zářivé barvy shiny kolekce  Buďte hvězda léta s letní kolekcí z washpaperu

Unicorn a magenta pro moderní Barbie

Ani my jsme neunikly hypu okolo filmu Barbie, který nedávno přišel do kin a sklízí obrovské úspěchy. Všem fanynkám (a klidně i fanouškům) Barbielandu by neměl uniknout odstín unicorn, což je jemná, světle růžová s „unicorními“ duhovými odlesky, která sluší třeba shiny pidi taštičce na nejrůznější drobnosti, co potřebujete mít pořád po ruce.

Pidi peněženky v zářivých letních barvách

A jestli se chcete ještě víc odvázat, o něco tmavší magenta ve sladce růžovém odstínu je pro vás to pravé „washpaperové“.

Žlutá a platinová srší pozitivní energií

Sluneční paprsky, do bronzova opálená pokožka a zlaté šperky nám evokuje právě žlutý a platinový washpaper, se kterým zazáříte, ať jste, kde jste. U moře, na horách, v parku, na louce, ve městě… prostě kdekoliv. Důkazem budiž naše Markét, která bez žlutého shiny obalu na mobil už nedá ani ránu.

 Platinová žlutá je nová zlatá této letní sezóny Obal na mobil - nezbytný pomocník na cestách

Zazařte v barvách přírody

Pro milovnice našich decentních washpaperů v přírodních odstínech jsme si připravily shiny alternativy, které naprosto milujeme. Ať už jde o elegantní šedozelenou, která se báječně kombinuje s jakoukoli jinou barvou outfitu nebo zelený washpaper připomínající barvu lesa, co si perfektně rozumí s shiny crossbody kabelkou. Radost pohledět!

 Zelena barva pro decentni damy Detaily washpaperova kabelky

Shiny černá je nová černá

Černá je prostě klasika, bez které nemůžeme existovat. Hodí se ke všemu, takže nemusíte hodiny a hodiny dumat nad tím, co si vezmete na sebe. Ale tahle lesklá úprava dodává černé zase úplně nový rozměr dokonalosti, nemyslíte?

 Shiny leskla cerna je nova cerna  Obal na mobil v cerne barve


Jaká shiny barva je vaší favoritkou? A na kterém produktu by se vám líbila nejvíc?

 Pidi taštička letní shiny kolekce Obal na mobil Crossbody kabelka letni kolekce shiny