Levi’s už ví, teď je řada na vás. Objevte kouzlo pratelných štítků od Kar.Ma

Do tvorby všestranných pratelných štítků jsme se pustili na začátku roku 2021. Dnes se našimi štítky pyšní spoustu českých značek a tvůrců, z čehož máme obrovskou radost. Tvořit a gravírovat krásné štítky na vaše přání nás neskutečně baví, proto se nám určitě neváhejte ozvat. Ale nejdříve si přečtěte tenhle článek, kde se o nich dozvíte úplně všechno.

  

Z jakého materiálu štítky vyrábíme a jak probíhá jejich gravírování?

Karmí štítky (ostatně jako všechny naše produkty) šijeme z pratelného papíru, kterému neřekneme jinak než washpaper. Je to úžasný, plně recyklovatelný, materiál z celulózových vláken, odpadního dřeva a přírodního latexu. Washpaper máme k dispozici v krásných barvách (zlatá, bronzová, sahara, gobi, čokoládová, černá, bílá, červená, šedá, khaki a spoustu dalších), takže je rozhodně z čeho vybírat. 

Gravír vytváříme pomocí speciálního stroje, který logo vypaluje do washpaperu. Logo tak získá tmavší odstín než je zvolený washpaper a krásně s ním ladí.

Na některých odstínech washpaperu je logo výraznější, na jiných spíš decentní. S výběrem vhodného barvy papíru vám vždy s radostí poradíme.


Proč zvolit karmí štítky z washpaperu?

  • Jsou odolné a nemění tvar. Ani když je namočíte.

  • Jsou jednoduché na údržbu a můžete je prát v pračce na 40 °C i žehlit.

  • Vypadají skvěle a vzhledem připomínají kůži.

  • Jsou 100% veganské a recyklovatelné, takže šetří životní prostředí.

  • Jejich nákupem podpoříte českou lokální tvorbu, která to dělá s láskou a udržitelně.

  • Můžete je využít na nespočet způsobů. Od cedulek na oblečení přes štítky na různých dekoracích po etikety na hračkách, knížkách či pouzdrech. Vaší fantazii se meze nekladou.

Kar.Ma zajímavost: Věděli jste, že štítky, cedulky a visačky z washpaperu najdete i na produktech od světoznámých značek jako je Adidas, Ralph Lauren, Calvin Klein, Ikea a další? Vzpomeňte si na populární džíny značky Levi's a jejich ikonický štítek na zadní straně. I ten je vyroben z pratelného papíru, který se jmenuje Texon Vogue. Udržitelný washpaper prostě frčí!

 

Štítek z washpaperu na míru? Jedině od nás z Kar.Ma

Jestli máte zájem o náš štítek z washpaperu s gravírem vlastního loga, jste na správné adrese. Kar.Ma vám pomůže přetvořit vaši představu do reality. A jak to celé probíhá?


1. Svěřte se nám s nápadem

Individuální přístup je pro nás na prvním místě. Stačí, když nám pošlete vaši představu o podobě štítku na e-mailovou adresu washyourkarma@gmail.com. Neváhejte uvést co nejvíc podrobností včetně velikosti štítku i loga, které na něj chcete vyrýt, a také produktu, na který má být štítek umístěný.

2. Stanovíme cenu a vyladíme detaily

Obratem se vám ozveme, abychom si společně vyjasnili veškeré podrobnosti (například kolik štítků potřebujete vyrobit) a informujeme vás o přibližné ceně.

3. Návrh prototypu

Po vašem souhlasu se vrhneme na výrobu prototypu nebo náhledu reálného štítku, jehož fotky vám pošleme e-mailem.

4. Vyrobíme štítky a je hotovo!

Pokud prototyp schválíte, vystavíme vám fakturu a pustíme se do tvorby štítků.


Chcete se o našich štítcích dozvědět ještě více informací? Přečtěte si tento článek nebo se nám ozvěte na e-mail či sociální sítě Instagram a Facebook.