Březen - měsíc dvoubarevných pidi taštiček

Březen - měsíc, který pro nás hodně znamená, ale je to také měsíc, kdy se 21. 3. koná Světový den Downova syndromu. 


Rády bychom vám proto představily novou kolekci udržitelných dvoubarevných taštiček s cílem podpořit tábor pro děti s Downovým syndromem - konkrétně tábor Humbaba. Tato iniciativa vznikla ve spolupráci s organizací, která tento tábor organizuje a my jsme za spojení moc rády. 

Tábor Humbaba se bude letos konat již po páté a to svědčí o důležitosti tohoto tábora. Je to tábor plný radosti pro děti z celé České republiky. Ubytování je v krásném prostředí podhůří Jeseníků a děti se můžou těšit na celotáborovou hru, aktivity připravené na míru dětských potřebám a na tématické dobrodružství. O děti se na táboře starají zkušení a proškolení asistenti. 

Dvoubarevné taštičky jsou vyrobeny z odřezků, které vznikají u nás v dílně při šití větších produktů. Jelikož se snažíme veškerý odpad zužitkovat, rozhodly jsme se, dát k sobě různě barevné kombinace a vytvořit tak jedinečnou kolekci Downových taštiček. 

Z každé prodané taštičky pošleme 50% zisk na podporu tábora Humbaba pro děti s Downovým syndromem. Tento tábor je pro děti s tímto syndromem velmi důležitý protože jim umožňuje strávit několik dní v bezpečném a podpůrném prostředí, kde se mohou setkávat s dalšími dětmi s podobným zdravotním stavem, rozvíjet své dovednosti a vztahy a prožívat spoustu zábavy. Tábor můžete podpořit také na Donio.cz, kde je pro ně vytvořena sbírka. 

Karma design věří, že tato iniciativa může pomoci nejen zvýšit povědomí o důležitosti udržitelnosti, ale také pomoci zajistit finanční prostředky pro podporu těch, kteří to potřebují.


Kolekce udržitelných taštiček je k dispozici na webu a každý, kdo si koupí taštičku z této kolekce, tak může přispět na dobrou věc. 

Wash your karma