Barvy roku 2022 a proč jsme si je vybraly

Stejně jako loni, i letos jsme vybrali nové barvy pro rok 2022, které se promítnou do všech našich produktů. Pro tento rok jsme zvolili 6 krásných odstínů a věříme, že si z nich každý vybere tu svou oblíbenou. Tak se pohodlně usaďte a načerpejte barevnou inspiraci!

 


Po stopách Indigo Bunting

Anglický název ukrývá sytou tmavě modrou barvu, která nám ihned padla do oka! Modrá barva navíc uklidňuje, ulevuje od stresu a pomáhá se lépe soustředit. V téhle super barvě u nás najdete například praktický shoper, který bude vaším každodenním pomocníkem, protože do něj hravě schováte všechno, co potřebujete mít celý den u sebe. A pokud rádi nosíte oblečení v béžových odstínech, doplňky v barvě indigo bunting s nimi budou dokonale ladit.

50 odstínů jemné béžové

Tahle neutrální barva byla top odstínem loňského roku, ale my se jí prostě nechceme vzdát ani letos. Proč? Protože je to zosobněná přirozenost, kterou milujeme. Je elegantní, vyzařuje klid a vyrovnanost. Nemusí okatě volat o pozornost a přesto je středem zájmu, třeba v podobě našeho oblíbeného vrecka, které můžete využít jako obal na květináč pro vaše rostlinkové kamarády. Zaručujeme, že kombinace béžové a zelené vás naprosto uchvátí.

V barvě šeříku

Světle fialová neboli lila vzniká spojením modré a červené. Jedná se o mystický odstín, který díky obsahu modré ukrývá klid a červená mu dodává silnou energii. Vzniká tak energeticky vyrovnaná barva, která je symbolem duchovna a spirituality. Hodí se pro meditaci nebo hlubokou relaxaci, což může být i večerní kosmetický rituál, při kterém využijete naši kosmetickou taštičku právě v tomhle magickém odstínu.

Šalvěj nejen do čaje

Šalvějově zelená, v anglicky mluvících zemích známá jako sage, postupně vytlačila oblíbený odstín mint. Je totiž mnohem přirozenější a tak nějak klidnější. A právě klid v posledních letech všichni hledáme a my v Karmě věříme, že si ho taky zasloužíme! Stejně jako naději, přírodu, svěžest a rovnováhu, což jsou další atributy, které šalvějově zelený odstín obsahuje. A jaký kousek v tomhle naturálním odstínu u nás najdete? Námi i vámi oblíbený obal na knihu. :)

Lávová červená vás rozžhaví

Ale žádné strachy, rozhodně vás nepopálí. Červená je už od pradávna symbolem lásky a erotiky. Ale její zemitá lávová varianta vám dodá tolik potřebnou energii, vášeň a elán. A je možné, že naše červená peněženka pomůže stimulovat přísun peněz do vašeho života.

Sahara nad zlato!

Zlatá sahara je opět nádherný přírodní odstín, který snoubí žlutou a pískovou barvu. Je hřejivá a veselá, ale přesto minimalistická a snadno kombinovatelná, takže bytové doplňky v tomto odstínu krásně zapadnou do jakéhokoliv interiéru. A náš obal na cestovní dokumenty v barvě zlaté sahary zajistí, že každá vaše cesta proběhne hladce a bez potíží!

 

 

      

     


 

Jak se vám líbí náš výběr barev pro rok 2022? A který odstín vás zaujal nejvíc?